Seuravaatteet

SEURAVAATTEET

Seuravaatteiden tilaus tehdään Stadiumin kautta. Ohjeet alla:

VAATTEIDEN SOVITUS

Tiirojen seuravaatteet löytyvät läpi vuoden Stadiumin Itäkeskuksen toimipisteestä team sales -osastolta.

SEURAVAATEMALLISTO

Tiirojen seuravaatemallisto on laajentunut ja siihen pääsette tutustumaan täältä. Mallistosta löytyy niin t-paitoja, verkkareita, kasseja, pipoja kuin harjoittelun oheistuotteita

Linkki seuravaatemallistoon:

SEURAVAATTEIDEN TILAAMINEN

Tilaukset tehdään suoraan Stadium Team Salesiin. Tilauksia EI tarvitse tehdä joukkueittain, vaikka Stadiumin verkkosivuilla niin sanotaankin. Tilaus tehdään sähköisesti liitteenä olevaa tilauslomaketta käyttäen ja lähettämällä se osoitteeseen teamsales.itakeskus@stadium.fi. Team Sales myymälään voi myös mennä paikan päälle, niin he auttavat tilauksen tekemisessä.

VAATTEIDEN LOGOT

Vaatteiden logot ja logojen paikat on etukäteen sovittu Stadiumin kanssa, joten teidän ei tarvitse erikseen merkitä painatuksia tilauslomakkeelle. Verkkosivuilla olevat hinnat ovat kaikki ilman painatuskuluja. Painatuskulut lisätään vielä hintoihin.

Painatushinnasto:

Iso selkälogo= 7,00€/kpl (vain T-paidassa)

Pienet rintalogot sekä laukkuihin tulevat= 3,50€/kpl

Kaikkiin vaatteisiin ja lisätuotteisiin tulee myös Stadiumin omat logot. Tuotteisiin ei tule erikseen nimiä tai numeroita (viitaten tilauslomakkeeseen, jossa niitä kysytään). Tiira-logot näkyvät seuravaatteissa seuraavasti:

YLÄOSAT

T-paitoihin

iso Tiira-logo selkään

pieni Tiira-teksti eteen rintaan

Muihin yläosiin (takit, topit)

Pieni Tiira-teksti rintaan

ALAOSAT

Pieni Tiira-teksti reiden yläosassa

LISÄ​TUOTTEET

Kasseissa Tiirat-teksti

VAATTEIDEN JAKO

Stadium ilmoittaa suoraan tilaajalle, kun vaatteet ovat valmiit.

STADIUM TEAM SALES YHTEYSTIEDOT

Stadium Itäkeskus
Itäkatu 1 A 7
Team Sales
Direkt: 020 7900 275
teamsales.itakeskus@stadium.fi

FANITUOTTEET

Tiirojen fanituotteita on myytävänä harkkojen ja kilpailujen yhteydessä. Pyydä apua valmentajaltasi harjoituksen yhteydessä, mikäli olet kiinnostunut fanituotteista.

Tiirat kangaskassi€10
Tiirat jumppapussi€12
Tiirat tuubihuivi€10
Tiirat heijastin€5
Fanituotepaketti€30

MUUT TUOTTEET

Tiiroilla on varastossa muutamia yksittäisiä tuotteita, esim huppareita, reppuja ja vanhempia t-paitoja ja uikkareita. Pyydä valmentajaltasi apua harjoituksen yhteydessä, mikäli olet kiinnostunut näistä tuotteista.

T-paita puuvilla€19
T-paita tekninen€26