Kotiharjoittelussa onnistuneet

28.5.2020

Korona-ajan kotiharjoittelu on vaatinut urheilijoilta uudenlaista vastuunottoa omasta tekemisestä. Oman huoneen lattialla tehty treeni ei ehkä motivoi samalla tavalla kuin normaali harjoitus, jossa kaverit ja valmentaja ovat vieressä. Silti se pitäisi jaksaa tehdä.

Erityisen hienosti etäharjoittelusta ovat selvinneet seuraavat urheilijat:

 

Evan Palikainen, pienten kilparyhmä: Aina paikalla harjoituksissa, jaksanut puurtaa sisukkaasti poikkeusoloista huolimatta.

Lassi Esikonlahti, kilparyhmä: Tekemisen meininki ja motivaatio paistanut Zoom-treeneissä. Lassi on myös kunnostautunut kotitramppaharjoittelussa, ja pyytänyt valmentajaltaan ylimääräisiä tramppaharjoitteita.

Olivia Tavast, kv-kilparyhmä: Parantanut liikkuvuutta poikkeusolojen aikana sekä tehnyt tunnollisesti kaikki annetut harjoitteet. Kehitellyt oma-aloitteisesti uusia trampoliiniharjoitteita.

Odessa Jääskeläinen, nem-ryhmä: Sataprosenttinen panostus joka harjoitukseen, jaksaa tehdä loppuun asti myös raskaat ja epämukavat asiat. Kirjalliset työt on tehty laadukkaasti ja palautettu ajallaan.

Eerika Repo, nem-ryhmä: Toteuttanut etäharjoittelua siten, että fysiikkaominaisuudet ovat selvästi kehittyneet kevään aikana. Toteuttanut aktiivisesti valmentajan pyytämää loikkaharjoitteiden videointia.

Top-ryhmän urheilijat: koko Tiirojen top-ryhmä saa kiitosta siitä, että ovat toimineet malleina harjoitepankkivideoita varten. Valmentajan mukaan omat hommat on hoidettu "napisematta", vaikka parhaimmillaan etäharjoittelua tehtiin 16-18 tuntia viikossa.