Tiiroille huikea mitalisaalis SM-kisoista!

12.6.2013

Tiiroille huikea mitalisaalis SM-kisoista!

Kesän 2013 SM-kilpailut kisattiin Vantaalla Tikkurilan uimahallissa, jonne Tiirat lähetti 31 hengen joukkueen.
Lisäksi paikalla oli viisi valmentajaa ja tuomaria sekä paljon vanhempia kannustamassa. Edellisten vuosien tapaan Tiirat hallitsi suvereenisti mitalitilastoa nappaamalla peräti 25 SM-kultamitalia eli 75 prosenttia jaossa olleista mestaruuksista.

Tiia Kivelä (A-tytöt), Heikki Mäkikallio (A-pojat), Juho Junttila (B-pojat), Saija Paavola (C-tytöt) ja Tino Tapio (D-pojat) voittivat oman ikäsarjansa kaikki telineet. Tinosta tuli kisojen supermies: Tintsa voitti oman ikäsarjansa lisäksi myös C-poikien kaikki lajit eli yhteensä kuusi kultamitalia!

Mestareiksi ylsivät myös Elina Leiviskä naisten kolmosella, Iira Laatunen naisten kerroksilla ja Linnea Saarikangas B-tyttöjen kerroksilla. Mitaleja napsivat lisäksi Ellen Sirkka, Hilma Leppioja, Alisa Saarikangas, Noora Savola, Vilma Oura, Miila Soini, Ivana Talvitie, Nenna Hakulinen, Ruska Lehtonen ja Anni Paloheimo.

Tiia, Juho ja Saija ylsivät Suurmestariluokan tulokseen (SM-tulosluokkaraja). Ilahduttavaa oli myös se, että nuorimmissa ikäluokissa osallistujamäärät ovat edelleen kasvussa: C-tyttöjen metrillä osallistujia oli peräti 24.
SM-kilpailuiden jälkeen Tiirojen kesäkausi jatkuu heinäkuun alkupuolelle asti Märskyssä ja Uimastadikalla harjoitellen.

Maajoukkuehyppääjien kisakausi on kuitenkin vasta alkamassa. Tiirojen hyppääjistä Tiia, Iira ja Heikki kilpailevat seuraavaksi EM-kisoissa Saksan Rostockissa juhannusviikolla. Tiia, Heikki, Juho ja Ellen valmistautuvat myös kesän pääkisaansa eli nuorten EM-kisoihin, jotka kisataan heinäkuun alussa Puolan Poznanissa. Iira kilpailee samaan aikaan opiskelijoiden MM-kisoissa Kazanissa Venäjällä ja Tiia viimeistelee kisakauden MM-kisoissa Barcelonassa heinäkuun loppupuolella.

Onnittelut ja kiitokset kaikille SM-kisoihin osallistuneille!