KEVÄTKAUDEN 2024 ILMOITTAUTUMINEN / LASTEN JA NUORTEN RYHMÄT

 

Ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa:

 

MA 4.12. klo 12     Tiirojen nykyisille jäsenille salasanalla

 

TO 7.12. klo 12     uusille jäsenille (salasanat poistetaan noin klo 12).

 

Ryhmien ilmoittautumislinkit tulevat alle näkyville vasta ilmoittautumisen alkaessa 4.12. klo 12. Sitä ennen ryhmien tietoihin voi tutustua tiedotteista.

 

Toimivan meiliosoitteen jättäneille syksyn jäsenille lähetetään kevätkauden infot ja ryhmäsuositukset viimeistään 29.11. Jos nykyiset jäsenet eivät ole siihen mennessä saaneet ryhmäsuositusta, niin tarkastathan ensin roskapostin ja ole tarvittaessa yhteydessä Tiirojen toimistoon.

Suosittelmme, että tallennat tiirojen toimiston osoitteen oman sähköpostiohjelmansi yhteystietoihin, niin viestin ei pitäisi päätyä roskapostiin.

 

 

KEVÄTKAUDEN 2024 ILMOITTAUTUMINEN / AIKUISTEN RYHMÄT

 

Aikuisten ryhmillä harjoitusajat pysyvät syys- ja kevätkausilla samoina, toisin kuin monella muulla ryhmillä. Aikuiset saavat ennakkoilmoittautumisessa 30.11. saakka varata paikan samasta ryhmästä, jossa harjoittelivat kevätkaudella.

Jos ryhmiin jää paikkoja, ne avataan ma 4.12. klo 12 kaikille yhteisellä salasanalla Tiirojen nykyisille jäsenille ja kaikille avoimeksi to 7.12. klo 12.

Aikuisten ryhmäläiset ovat saaneet 24.11. ryhmäkohtaiset ohjeet ennakkoilmoittautumiseen.

 

 

TIEDOTTEET: RYHMÄKUVAUKSET, HINNAT YM

 

Kevään eri ryhmätasojen tiedotteet päivitetään viimeistään 29.11. vasemmalta palstalta löytyvään kohtaan "KEVÄT 2024 TIEDOITTEET". Tiedotteissa kerrotaan mm.

- aikataulut ja kauden kesto

- lomapäivät / poikkeuspäivät, jolloin harjoituksia ei pidetä

- ryhmien kuvaukset, ikäsuositukset ja pääsyvaatimukset

- hinnat

- tietoa vesiliikuntakorteista

- tietoa vakuutuksista / oman vakuutuksen tarpeesta

 

 

SALASANAT

 

Tiirojen syksyn jäsenet saavat salasanan kevään ryhmäsuositus/infoviestissä viimeistään 29.11. Uudet jäsenet pääsevät ilmoittautumaan ryhmiin salasanojen poistamisen jälkeen 7.12. klo 12.

Huomaattehan, että salasanat joudutaan poistamaan järjestelmästä yksitellen jokaisen ryhmän osalta, mikä kestää joitakin minuutteja. Jos salasana ei ole vielä poistunut tasan klo 12, niin odota hetki ja päivitä sivu. 

Tarvittaessa ole yhteydessä toimistoon: uimahyppyseuratiirat@gmail.com

 

 

VARAPAIKAT

 

Varapaikalle ilmoitautumisesta ei mene maksua. Jos ryhmään vapautuu tilaa, tarjoamme paikkaa ensin varapaikkalaisille. Emme ilmoita erikseen sitä, jos varapaikalta ei pääse ryhmään mukaan. 

 

JOS SINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ KAUDEN HARJOITUKSIIN LIITTYEN, OTA YHTEYTTÄ TIIROJEN TOIMISTOON:

uimahyppyseuratiirat@gmail.com

+358 40 5398103