KEVÄTKAUDEN 2023 ILMOITTAUTUMISET

Kevätkauden harjoitukset alkavat tammikuussa 2023. Kauden tarkka alkamisajankohta ilmoitetaan myöhemmässä vaiheessa tiedotteissa. Ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa:

ke 14.12. klo 12     Tiirojen nykyisille jäsenille salasanalla

pe 16.12. klo 12     Uusille jäsenille (salasanat poistetaan noin klo 12)

Ryhmien ilmoittautumislinkit tulevat alle näkyville vasta ilmoittautumisen alkaessa 14.12. klo 12. Sitä ennen ryhmien tietoihin voi tutustua tiedotteista, jotka julkaistaan 8.12. mennessä.

Toimivan meiliosoitteen jättäneille syksyn jäsenille lähetetään kevään infot ja ryhmäsuositukset 8.12. mennessä (lukuunottamatta kilpa- ja top-ryhmiä). Jos olet nykyinen jäsen, mutta et ole tuohon mennessä saanut ryhmäsuositusta, niin tarkastathan ensin roskapostisi ja ole tarvittaessa yhteydessä Tiirojen toimistoon.

TIEDOTTEET

Kevään eri ryhmätasojen tiedotteet löytyvät vasemmanpuoleiselta palstalta 8.12. mennessä. Tiedotteissa kerrotaan mm.

- aikataulut ja kauden kesto

- lomapäivät / poikkeuspäivät, jolloin harjoituksia ei pidetä

- ryhmien kuvaukset, ikäsuositukset ja pääsyvaatimukset

- hinnat

- tietoa vesiliikuntakorteista

- tietoa vakuutuksista / oman vakuutuksen tarpeesta

SALASANAT

Tiirojen syksyn jäsenet saavat salasanan kevään ryhmäsuositus/infoviestin yhteydessä sähköpostilla. Uudet jäsenet pääsevät ilmoittautumaan ryhmiin salasanojen poistamisen jälkeen 16.12. klo 12. Huomaattehan, että salasanat joudutaan poistamaan järjestelmästä yksitellen jokaisen ryhmän osalta, mikä kestää joitakin minuutteja. Jos salasana ei ole vielä poistunut tasan klo 12, niin odota hetki ja päivitä sivu.

Tarvittaessa ole yhteydessä toimistoon: uimahyppyseuratiirat@gmail.com