Terveisiä Rostockin EM-kisoista!

24.6.2013

Tiirojen Iira Laatunen hyppäsi naisten kerrosfinaalissa. Alkuerässä pisteet 251,20 (sijoitus 11.) ja finaalissa pisteet 252,05, sijoitus oli 12. Kauden parhaat tulokset osuivat tälle päivälle, hienoa! Tasainen sarja, ei suuria epäonnistumisia, mutta veteenmenoissa on vielä työstettävää. Hieman puhtia vei pois myös flunssa, aamutreeni oli hankala, mutta Iira tsemppasi hienosti koko päivän.

Jouni oli metrillä 16. pisteillä 313,30. Oli ihan tyytyväinen EM-starttiinsa. Finaaliin olisi tarvittu 328,20.
Naisten 1 m laudalla Tiirojen Tiia Kivelä jäi finaalipaikasta  kuuden pisteen päähän. Finaaliin tarvittiin 221,95. Tiian sijoitus 15. ja Tainan 16.

Taina pääsi naisten 3m finaaliin. Alkukisassa sijoitus oli 11. ja finaalissa 12. Tainalle kuitenkin ensimmäinen henk.koht. EM-finaali. Tiian 3m kisa ei mennyt parhaalla mahdollisella tavalla, sijoitus oli 15.

Heikki Mäkikallio Tiiroista aloitti kerroksilla tosi hyvin ja oli vielä neljän hypyn jälkeen finaalivauhdissa. Kaksi vikaa hyppyä kuitenkin pettivät pahasti ja loppusijoitus oli 15.

Taina ja Iira pääsivät 7. finaaliin naisten 3m syncrossa. Finaalissa sijoitus tippui yhdellä eli lopputulos 8. Molemmat tulokset ovat kuitenkin tämän kauden parhaita ja roima parannus viime vuodesta. Tytöt ovat vaikeuttaneet sarjaansa ja sarjan vaikein hyppy 205b eli taaksepäin 2½ taittaen onnistui finaalissa hyvin.

Kaiken kaikkiaan Suomelle siis kolme finaalipaikkaa (joista kaksi henkilökohtaisia ja yksi syncrosta) sekä Heikin ja Iiran hieno 5. sija Team-kisassa. Hienoa edistystä viime vuodesta!