NEM-kisoissa Tiiroilla hieno päivä eilen!

4.7.2013

Terveisiä Pozniasta:

Juho Junttila oli B-poikien 1m alkukisassa 4. Pisteitä 354,95. Finaalissa pisteitä vähän vähemmän 347,85 ja sijoitus 9. Finaali oli tosi kova, Sveitsi voitti ja sai ekan NEM-mitalin ikinä! Juholle ensimmäinen NEM-finaali ja aivan mieletön parannus viime vuodesta. Silti tulos jäi hieman nsm-kisojen ennätyksestä.

Ellen Sirkka oli myös alkukisassa aivan huippu ja sijoittui 6. Pisteet 334, 40. Ensimmäiset 7 hyppyä oli imureita! Vain viimeinen hyppy jäi ali. Finaalissa pisteitä 325,65 ja sijoitus 8.

Ellen hyppää vasta ensimmäistä vuottaan A-sarjassa. Voitto meni ylivoimaisesti Venäjälle. Ekaterina Petukhova teki tosi kovan tuloksen.

Valmentajan sanoin kisapäivä tiivistetysti: "2 suurmestariluokan rajaa, 2 onnellista hyppääjää ja 2 tyytyväistä valmentajaa!"

Sydämelliset onnittelut upeista suorituksista!