TIIROJEN TAITAVAT MASTERSIT LUNDISSA

11.6.2014

Tiiroja edusti Lundissa pidetyissä kansainvälisissä Nordic Light Masters kilpailuissa Jukka Koskelo (miehet 40-49v), Risto Hänninen (noviisit 40-49v) ja Christina Nurmi (naiset 40-49v). Kisa käytiin erittäin hyvässä hengessä ja hauskassa seurassa. Tiirojen valmentajana ja matkanjohtajana toimi 13-vuotias Lilli Nurmi.

Ristolle kisa oli aivan ensimmäinen, ja hän selvitti sarjansa hienosti läpi. Jälki-ilmoittautuminen kolmosen kisaan toi lisäjännitystä viikonloppuun. Risto sai sekä metrin että kolmen metrin kisassa pronssia.

Jukalla kilpaili metrin ja kolmen metrin laudalla kovassa porukassa, ja onnistui tekemään sarjansa läpi uusine hyppyineen. Jukan show jäi kaikille varmasti mieleen. Esimerkiksi taakse suorinvartaloin voltti kolmosesta oli upea!

Christina kilpaili ensimmäistä kertaa kaikissa lajeissa. Kilpailu etenkin metrissä ja kolmessa metrissä oli erittäin tiukkaa 40-49-vuotiaiden naisten sarjassa. Christina voitti metrin kisan ja sai hopeaa kolmessa metrissä. Kerroksilla sijoitus oli 4., ja harjoiteltavaa on vielä paljon.

Kisareissu oli upea, ja Lund ihana kaupunki. Kolmen päivän matkalla ehdittiin jopa Köpiksen Tivoliinkin. Ensi kerralla meillä on varmasti isompi edustusjoukkue mukana!