HELSINKI CITY DIVING ON TÄÄLLÄ!

10.5.2016

HELSINKI CITY DIVING - UUSIA ELÄMYKSIÄ, UUTTA VOIMAA!

Helsinki City Diving on kaikille avoin, koko perheen uimahyppytapahtuma Uimastadionilla, siinä aivan Olympiastadionin vieressä. Tapahtumassa pääset haastamaan itsesi ja kaverisi uimahyppyjen parissa sekä temppuradalla. Luvassa siis uimahyppykokeilua, temppuradalla tasapainottelua sekä uimahyppynäytöksiä.

Tarjoamme kaikille osallistujille turvallisen ja kannustavan mahdollisuuden tehdä jotakin uutta ja ennen kokematonta. Yhdelle se voi olla pääedellä veteen hyppääminen, toiselle kolmen metrin kauhun kukistaminen.

Rohkeimmat etenevät päivän aikana ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella haasteesta toiseen ja keräävät elämyksistä voimaa varastot täyteen. Pääosissa tapahtumassa ovat kuitenkin rento fiilis ja leppoisa yhdessäolo hyvän musiikin ja hauskan lajin parissa.

Tule mukaan valloittamaan vesielementti ja löytämään uusia elämyksiä ja uutta voimaa itsellesi!

Yhteistyössä mukana pääkaupunkiseudun uimahyppyseurat (Tiirat, VanDi, Härveli, Silakat, Cetus), Gymi - lasten ja nuorten kuntoklubi, Suomen uimaliitto sekä Helsingin kaupungin Liikuntavirasto. Jokunen yllätysvieraskin on lupautunut mukaan!

Aika: lauantai 11.6.2016, klo 11-15
Paikka: Uimastadion (Hammarskjöldintie 5, 00250 Helsinki)
Hinta: Uimastadionin pääsymaksu (€2/€4, alle 7-v lapset ilmaiseksi. Varaa 50 sentin kolikko avainpantiksi)

Pääsyvaatimus: uimataito

TERVETULOA MUKAAN KOKO PERHEEN JA YSTÄVIEN VOIMIN!

 

KÄY PEUKUTTAMASSA HELSINKI CITY DIVING VOITTOON!

https://www.helen.fi/kampanjat/kaupunkienergiaa/kesan-2016-tapahtumakalenteri/helsinki-city-diving/