HIIHTOLOMAN TRAMPPAPAINOTTEISET UIMAHYPPYLEIRIT

1.2.2017

Hiihtolomaviikolla Tiirojen tavalliset harjoitukset ovat tauolla, mutta silloin on mahdollisuus ilmoittautua uimahyppyleireille.

Leirit pidetään Mäkelänrinteessä viikolla 8: ma 20.2, ke 22.2. ja to 23.2. Leirit on tarkoitettu ensi sijassa nykyisille harrastajille, mutta uudetkin jäsenet ovat tervetulleita. Leiriläiset jaetaan iän ja tason perusteella sopiviin harjoitteluryhmiin. Myös kehitys- ja kilpaharrastusryhmien hyppääjät saavat leiriviikosta tehokkaan ja monipuolisen harjoitteluviikon.

Uimahyppyleireihin sisältyy kuivaharjoittelua ja allasharjoittelua monipuolisesti eri telineiltä. Hiihtolomaleirien kuiva painottuu tällä kertaa trampoliinihyppyihin, mutta sisältää myös voimistelunomaista oheisharjoittelua. Kuivalla harjoitellaan kehonhallintaa ja akrobatiataitoja sekä kehitetään nopeus-, voima- ja liikkuvuusominaisuuksia. Harjoituksen tarkempi sisältö riippuu hyppääjien taitotasosta ja harjoitteluvuosien määrästä.

Ilmoittautuminen Tiirojen kotisivuilta www.tiirat.fi kohdasta ilmoittautuminen. Jos haluat useamman harjoituksen viikossa, tee ilmoittautuminen erikseen kuhunkin valittuun harjoitusryhmään.

Suorat linkit ilmoittautumisiin:

6-9 -vuotiaat

10-14 -vuotiaat

aikuiset

Käy tutustumassa hiihtolomaleireihin täällä

 

Attachments