KAUDEN ALOITUS VIIVÄSTYY KORONAN VUOKSI

8.1.2021

Tiirojen kevätkauden aloitus valitettavasti viivästyy koronan rajoitustoimenpiteiden vuoksi. 

 

AIKUISTEN ryhmät pääsevät alkamaan aikaisintaan ma 1.2.

 

LASTEN JA NUORTEN RYHMIEN aloitus siirtyy ainakin ma 18.1. saakka, mutta mahdollisesti myös pidemmälle. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatiotyöryhmä arvioi lasten ja nuorten harrastustoimintaa uudestaan to 14.1. ja jos se antaa luvan, niin kausi aloitetaan maanantaina 18.1. Mikäli koronakoordinaatiotyöryhmä ei anna lupaa aloittaa lasten ja nuorten liikuntaa, niin kauden aloitus siirtyy pidemälle. Tiedotamme kevätkaudelle ilmoittautuneille tilanteesta pe 15.1. heti kun saamme itse tiedon. 

 

Kaikille kevätkaudelle ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla infoa tänään pe 8.1. ja lasten/nuorten ryhmille lisäksi pe 15.1. 

 

Jokaiselle ryhmälle on luvattu kevätkaudella pitää vähintään 13 harjoitusta per harjoituspäivä. Jos/kun koronan vuoksi treenejä peruuntuu niin, ensisijaisesti pyrimme saamaan 13 harjoituskertaa täyteen pidentämällä harjoituskautta tai järjestämällä korvaavia harjoituksia.

 

Jos silti osa 13 harjoituksesta jää pitämättä, palautetaan toteutumattomien harjoituskertojen osuus harjoitusmaksusta. Mahdolliset palautukset tehdään kauden päätteeksi, kun on selvillä̈ toteutuneiden harjoitusten määrä̈.