KORONASULUN VAIKUTUS HARJOITTELUUN

10.1.2022

Tällä hetkellä uimahallit ovat yleisöltä kiinni, mutta aluehallintoviraston viimeisimmän päätöksen mukaan seurat saavat pitää harjoitukset 2003 ja myöhemmin syntyneille. Tilanne voi kuitenkin muuttua, sillä uutisten mukaan Avi kokoontuu jo tällä viikolla tarkastelemaan tilannetta ja hallituksen suosituksia.

 

LASTEN JA NUORTEN RYHMÄT:

- Tiirojen lasten ja nuorten ryhmät alkavat ilmoittautumisen yhteydessä kerrottuna päivänä. Pääosalla ryhmistä kausi alkaa perjantaina 14.1. Kilpailuihin tähtäävät kehitysryhmät, kilpaharrastukset ja esikilpa alkavat ma 10.1.

-  Harjoituksiin voi osallistua 2003 syntyneet ja nuoremmat.

- 16 -vuotiaat ja vanhemmat pääsevät sisään vain näyttämällä uimahallin kassalla koronapassin. Varaudu todistamaan ikäsi ja henkilöllisyytesi!

 

AIKUISTEN RYHMÄT JA PERHERYHMÄ

- Aikuisten ryhmien ja perheryhmien aloitus siirtyy myöhemmäksi. Tällä hetkellä Avin sulkupäätös ulottuu 24.1. saakka.

 

KORONASULUN KÄYTÄNNÖN VAIKUTUKSIA:

 

 - VANHEMMAT EIVÄT PÄÄSE UIMAHALLIIN, EIKÄ AUTTAMAAN PUKUHUONEISSA. Alle kouluikäisten ryhmissä valmentaja voi hakea lapset ovelta ja auttaa naisten pukuhuoneissa pukeutumiset. 

- Mäkelänrinteen pääovet on auki ja kassalla on henkilökuntaa. Kaikki tulevat kassan kautta, myös ne joilla on jo oma vesiliikuntakortti. Kerro kassalla oma nimesi ja se, että tulet Tiirojen harjoitukseen.

- Uimahalliin tullaan vasta juuri ennen oman harjoituksen alkua ja uimahallilta poistutaan heti oman harjoituksen perään. Mihinkään altaaseen ei voi lainkaan jäädä oman harjoituksen perään. Myös pukuhuoneista tulee poistua noin 15 minuutissa oman treenin päättymisestä.

- Suosittelemme pukemaan jo kotona kuivaharjoitusvaatteet ulkovaatteiden alle, niin pukuhuoneissa vietetty aika voidaan minimoida.

- Mukaan voi tulla vain täysin terveenä.

- Kädet pestään tai desinfioidaan aina uimahallille tullessa ja sieltä pois lähtiessä sekä wc-käynnin, aivastuksen tms. jälkeen. 

- Omaa ryhmää odottaessa sekä harjoituksen aikana on tärkeä pitää turvavälejä.

 

Lähetämme vielä sähköpostilla ohjeita kaikille kevätkaudelle ilmoittautuneille.