FC III 9.5

11.5.2015

Mette ja Matias palkinnoilla alle 11-vuotiaiden tasolla 1.
Mette ja Matias palkinnoilla alle 11-vuotiaiden tasolla 1.

Tiirojen nuoret kilpahyppääjät ja kilpaharrastusryhmäläiset esittelivät kauden satoa Turun FC III -kisassa viime lauantaina.

Alle 11-vuotiaiden tasolla 1 Mette Palkama hyppäsi kerroksilla voittoon ja Matias Herlevi kolmannelle sijalle. Mette valittiin vastikään kauden tsemppariksi, ja Matias on kevään aikana parantanut harjoittelun säännöllisyyttä. Ensimmäinen FC-mitali olkoon siitä palkintona.

Alle 9-vuotiaiden kolmella metrillä Altti Timonen hyppäsi hienosti hopealle. Vasta 7-vuotiaalla Altilla on jo koossa mainio SM-sarja metrin laudalta, ja pääosan hypyistä voi kohta tehdä korkeammaltakin. Toiseksi parhaiten 2007 syntyneistä menestyi Tiirojen Eerika Repo, joka sijoittui tällä kertaa neljänneksi.

Alle 11-vuotiaiden tasolla 2 Jemina Saraniemi vei kirkkaimman mitalin. Hopealle sijoitui VanDin Odessa Käck ja pronssille Tiirojen Elmeri Hirsi. Sekä Jemina että Elmeri ovat kevään aikana hioneet perustekniikkaa, ja etenkin Elmerille toivomme vähitellen jo sarjan vaikeutumista nykyisestä. Tasolla 3 Miska Haapanen ylsi pronssille tasaisella perushyppysarjalla, ja Masters-sarjassa Niina Pekkarinen hyppäsi hopealle Härvelin kilpailijoiden väliin.