Vakuutukset

KAIKILLA TIIROJEN TOIMINTAAN OSALLISTUVILLA TULEE OLLA VAKUUTUS!

1. BLUE CARD VESIPETOLISENSSI

• Vesipetovakuutus sisältää vakuutuksen harjoitusten ajaksi.
  • Vesipetovakuutus tilataan ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Vesipeto ei ole kilpailulisenssi.
  • Vesipetovakuutus maksaa €7. Lisenssi on voimassa 1.9. - 31.8. Vesipetolisenssin tilaa aina seura.
  • Tapaturman sattuessa ota yhteys Pohjantähti vakuutusyhtiöön.
  • Vesipetovakuuksen esitteen löydät tästä.
  • Vesipedon vakuutusehdot löydät tästä.

2. TEMPPUJUMPPA-, MINARI-, ALKEISRYHMIEN VAKUUTUKSET

Seuralla on ryhmäliikuntavakuutus temppujumppa-, minari- sekä alkeisryhmille. Muihin ryhmiin osallistuvalle tulee olla joko oma vakuutus tai vaihtoehtoisesti seura voi hankkia harrastajalle vesipetovakuutuksen.

3. AIKUISTEN RYHMÄLIIKUNTAVAKUUTUS

Aikuisten ryhmissä on voimassa aikuisten ryhmävakuutus. Tapaturman sattuessa, ota yhteys Tiirojen toimistoon uimahyppyseuratiirat@gmail.com

4. BLUE CARD KILPAILULISENSSI

Lunastaminen netissä ja verkkomaksu

Blue Card -lisenssi lunastetaan internetissä: lisenssi.sportti.fi
Täytä tarvittavat tiedot, valitse oikea lisenssi ja seurasi, jonka jälkeen voit joko tulostaa laskun tai siirtyä verkkomaksuun. Verkkomaksun vaihtoehtoina on kahdeksan verkkopankkia sekä Visa tai Master Card -luottokortti.

Huomioitavaa luottokorttimaksuissa on se, että niiden kirjaantumisessa saattaa kestää kaksi viikkoa.

Valitse ja lunasta oikea Blue Card

Lunastaessasi Blue Cardia järjestelmä tarjoaa syntymäaikasi perusteella A- tai B-lisenssiä. A-lisenssi on yli 15-vuotiaille ja B-lisenssi enintään 15-vuotiaille. VPA- ja VPB-lisenssi tarkoittaa vesipalloilijoita, sillä vesipallossa vakuutusmaksu on korkeampi kuin uinnissa, uimahypyissä tai taitouinnissa. Valitse oikea kausi ja lisenssityyppi, sekä seurasi, jota edustit edellisellä kaudella. Seuraa ei voi vaihtaa ilman edustussiirtoa.

Muista lunastaa 14 vuorokautta ennen kilpailuja!

Kilpailulisenssi on voimassa, kun Blue Card on maksettu vähintään 14 vuorokautta ennen kilpailun alkua. Tätä ennen kilpailuihin osallistuminen ei ole mahdollista, toimi siis ajoissa! Lisenssiin kuuluva tapaturmavakuutus sen sijaan astuu voimaan heti maksupäivää seuraavana päivänä, kuitenkin aikaisintaan kauden ensimmäisenä päivänä 1. syyskuuta. Lisenssimaksua ei palauteta. Esimerkiksi lauantaina lunastettu kilpailulisenssi on voimassa kahden viikon päästä lauantaina.

Blue Card tapaturmavakuutus

Vakuutukselliseen Blue Cardiin sisältyy Pohjantähden urheilutapaturmavakuutus. Kauden 2014-2015 vakuutusesitteen löydät tästä. Vakuutusehdot löytyvät tästä.

Oman urheiluvakuutuksen käyttäjät

Mikäli käytät omaa urheilutapaturmavakuutusta, voit lunastaa Blue Cardin ilman siihen kuuluvaa Pohjantähden urheilutapaturmavakuutusta. Ilman urheilutapaturmavakuutusta ei saa osallistua Uimaliiton seurojen harjoitus- tai kilpailutoimintaan. Jos lunastat Blue Cardin ilman siihen kuuluvaa vakuutusta, tulee sinun hyväksyä korvaavan vakuutuksen ehdot ja antaa oman urheilutapaturmavakuutuksesi vakuutusyhtiö ja vakuutusnumero lisenssiä lunastettaessa.

Mobiilisovellus matkapuhelimeen vai tulostettava lisenssikortti?

Kotiin postitetut muoviset Blue Card -lisenssikortit poistuivat käytöstä vuonna 2013. Kaudella 2014–2015 on tarjolla lähes kaikissa matkapuhelimissa toimiva Blue Card mobiilisovellus TAI sähköpostiin toimitettava pdf-lisenssikortti, jonka voi itse tulostaa käyttöönsä. Uimaliitto suosittelee mobiilisovellusta matkapuhelimeen. Lue lisää mobiililisenssistä.

Muista viitenumero!

Maksuissa tulee käyttää järjestelmän antamaa yksilöllistä viitenumeroa. Ilman viitenumeroa maksusuoritus ei kohdistu eivätkä vakuutusturva ja kilpailuoikeus näin ollen astu voimaan.